top of page

Mød Annette

Uddannet mindfulness-instruktør, 

 fysioterapeut og psykoterapeut

Meditation har beriget mit liv gennem de sidste 15 år. Meditation er del af min mindfulnessbaserede praksis, som både handler om daglig meditation, men i lige så stor grad at bære nærværet med ind i mine relationer og min dagligdag. Nærvær er for mig den væsentligste vej til selvindsigt, glæde og accept af mig selv og andre. 

Jeg er uddannet MBSR-instruktør (Mindfulness baseret stress reduktion) fra Dansk Center for Mindfulness på Aarhus Universitet. Jeg er fysioterapeut og NLP-psykoterapeut. Jeg arbejder til dagligt som leder i en NGO. Jeg udvikler løbende min praksis og min viden om meditation gennem retreats og undervisningsforløb. 

Jeg har skabt Meditation i skoven for at formidle om veje til mere nærvær i livet, fordi det skaber mere glæde, bedre relationer og mere indsigt i os selv. 

 

Navnet Meditation i skoven kommer af, at jeg bor midt i en skov, som for mig er kæmpe inspiration til nærvær. Men jeg holder kurser både online og fysisk forskellige steder, blandt andet i København. 


Jeg er inspireret af flere forskellige retninger inden for meditation. Jeg sammensætter mine kurser med elementer fra særligt Vipassana og Mindfulness inspirerede retninger, som trækker på en Buddhistisk grundforståelse. 

Du er supervelkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål til meditation og mindfulness generelt og/eller din egen praksis.

412fd5_dea54467ed864790ad19e052d2dada52_mv2.webp
bottom of page